Spider Crew - Still Crazy But Not Insane

20-06-11 11:14:00 / door pureandsimple / band: Spider Crew / album: Spider Crew - Still Crazy But Not Insane (2011)

Spider Crew - Still Crazy But Not Insane

Ik zie, zeker nu labels als I Scream zich steeds meer op een ander type bands lijken te gaan richten, veel potentieel voor WTFrecords en wens oprichter Tim echt het allerbeste. Met Human Demise en Black Cloud Halo had ie twee kwalitatief uitstekende releases in het 'stoere mannen-core segment' onder de riem, maar ik mis wel een beetje een constante output van het label. Dat is jammer, want er is volgens mij wel plaats in 'coreland voor een label als WTF.

Dat gezegd hebbende... Nu is er dus een nieuwe plaat van Spider Crew. Op basis van wat ik gehoord en gelezen heb een band waarvan ik direct de neiging krijg om het te vergelijken met de meest vreselijke ziektes, maar toch ook wel weer een naam die WTF in de schijnwerpers zet. Maar wat betreft de muziek en alles eromheen is Spider Crew er eigenlijk alleen maar om te lachen. Dat doe ik dan ook maar, want hun muziek is echt om te janken.

Eurocore liefhebbers die ook de laatste Skarhead (die vond ik ook vet grappig!) en latere Agnostic Front platen gaaf vonden kunnen hier zeker wat mee, maar ik weet niet of ze op je ZMLK-school wel blij zijn als je dit op je Ipod hebt. Ach... de Gaga's en Biebers in deze wereld verkopen ook miljoenen items ondanks hun zwakzinnige rotzooi. In die lijn is het te verwachten dat deze Oostenrijkse hardcore 'legende' ook flink wat cdtjes weg gaat zetten. Ik hoop het voor WTF, ook al doet het idee dat mensen vrijwillig deze plaat luisteren me fysiek- en moreel walgen. 

Score: 40/100

<< Calling Morocco - Outside Providence Against Me! - Russian Spies/ Occult Enemies >>

Reacties

Gepost door: pieterman Gepost: 20-06-11 18:39:18
Haha deze gasten bestaan al ik weet nie hoe lang, maar nog nooit nr van gehoord. Deze rev te lezen weinig aan gemist. haha zie je der zo gevaarlijk uit kom je uit Oostenrijk...
Gepost door: xanathos Gepost: 20-06-11 18:49:56
"Ach... de Gaga's en Biebers in deze wereld verkopen ook miljoenen items ondanks hun zwakzinnige rotzooi"

Bitter much? :')
Gepost door: davidpoison Gepost: 20-06-11 20:08:06
deze week nog 'continue the fight' van Only attitude counts zitten meebrullen. Blijft fijn en de teksten maken het geheel af haha
Gepost door: pureandsimple Gepost: 20-06-11 20:47:44
BOAH!! O.A.C! Ook zo'n prachtband idd :-D
Gepost door: davidpoison Gepost: 20-06-11 21:39:41
je weet
Gepost door: paul080 Gepost: 23-06-11 11:39:25
Dus als je naar eurocore luistert bent je zwakzinnig? Je hebt een vreemde stijl van recenseren
Gepost door: pureandsimple Gepost: 23-06-11 12:22:18
Je hebt een vreemde (lees: slechte) manier van begrijpend lezen... Dat neemt niet weg dat ik de kans zeker niet klein acht dat er een relatie tussen intellect en 'eurocore luisteren' is. Ik heb zelf namelijk ook bijna iedere eurocore klassieker die er is in de kast staan!
Gepost door: davidpoison Gepost: 23-06-11 21:25:10
ik ook!! trek voor de lol anders morgen eens een Brightside cd'tje uit je rek! zal ik een down to reality cd'tje nemen.
Gepost door: paul080 Gepost: 24-06-11 11:23:47
Dus de ZMLK-school opmerking was complimenteus bedoelt?
Gepost door: pureandsimple Gepost: 24-06-11 13:44:34
Ook dat niet natuurlijk, maar ik zeg serieus nergens dat iemand die eurocore luistert zwakzinnig is.
Het zou me niets verbazen... Dat is wat anders! Maar ik zeg dat iig niet in deze review.
Gepost door: paul080 Gepost: 26-06-11 17:09:26
"het zou me niets verbazen..."
Loop niet zo te draaien en zeg gewoon wat je denkt.
Gepost door: rikftk Gepost: 06-07-11 17:13:44
Dat die plaat kut is geloof ik echt meteen, maar in een review wil ik dan wel graag lezen WAAROM die plaat kut is...
Gepost door: ghoulie Gepost: 21-07-11 20:00:44
Geen idee hoe ze tegenwoordig klinken maar hun "A Menace To Society" uit 2003 vond/vind ik echt wel goed. Bij Lords Of Metal krijgen ze trouwens 91 op 100 en als de meningen zo verdeeld zijn dan wil ik wel eens horen hoe deze walgcore vandaag de dag klinkt. Benieuwd, haha!!!!
Gepost door: speedmetalpunk Gepost: 22-07-11 14:20:36
Toch knap om zo'n lap tekst te schrijven zonder het eigenlijk over de inhoud van de cd te hebben. En A Menace To Society was idd wel goed.
Gepost door: speedmetalpunk Gepost: 22-07-11 14:27:09
En geen enkele band verdiend het om met latere Agnostic Front te worden vergeleken. Tenzij ze ook een zeehond hebben ingehuurd om de vocalen te doen.
Gepost door: pureandsimple Gepost: 28-07-11 17:15:58
Er is ook geen 'inhoud' te bekennen bij deze band... het is gewoon zwakkcore voor getattoeeerde nepmensen.
Die dude/ dudette bij LOM heeft er duidelijk geen kaas van gegeten. Die plaat goed vinden (trouwens heet ie Menace TA Society... zegt ook al wat eigenlijk) is van hetzelfde niveau als Jodi Bernal als de beste Nederlandse muzikant aller tijden beschrijven. Samengevat: zo'n domme review geeft blijk van gebrekkige kennis en smaak.
Gepost door: paul080 Gepost: 01-09-11 21:29:44
interviewtje met deze fijne kerels op http://www.oioimusic.com!

(niet lezen als je slimmer is dan mij!)

© copyright 2002 - 2017 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew