Sidewalk brengt eerste EP uit

04-06-12 00:31:00 / door trilob / band: Sidewalk / album: Sidewalk - We Are Your Radio For The Night So Shut Up And Dance (2012)Na het uitbrengen van twee demo’s presenteert punkrock-band Sidewalk haar eerste EP. Genaamd ‘We Are Your Radio For The Night So Shut Up And Dance’ zijn door Simon Baken (The Accelerators) zeven nummers opgenomen. De bandleden zijn vooral geïnspireerd door punkrock uit de jaren negentig: straightforward, rauw, maar met melodische zanglijnen.

Over Sidewalk: De band is in 2008 opgericht door gitarist Neals, bassist Pieter en drummer Hugo. In een oude opslagruimte werden nummers geschreven over onder andere het leven in de working class en politiek. Eind 2011 is Bouke Winters aangetrokken als zanger, waarna in januari 2012 de EP-opnames zijn gemaakt. Sidewalk speelde reeds 70 shows, van kraakpanden tot zalen als Tivoli, met onder andere Stiff Little Fingers, Useless ID en Swingin’Utters. Ook is in Belgie en Frankrijk opgetreden.

De nieuwe EP is te koop bij optredens en te beluisteren op sidewalkpunk.bandcamp.com als ‘Pay what you want’-download. Bezoek ook www.sidewalkpunkrock.nl

<< Say Cheese Digi Comp Accelerators nieuw album! >>

Reacties

Gepost door: javoncamp Gepost: 24-07-12 05:52:28
In 1987 lanceerde Nike de Ontworpen voor hardlopers werd de Nike Air Max 1 uitgerust met de langste air unit in die tijd. Voor ontwerper Tinker Hatfield was het de uitdaging om atleten de kans te geven om te begrijpen wat ze kregen door te kiezen voor Nike Air. Daardoor werd de Nike Air Max 1 de eerste schoen met een zichtbare air unit. De Nike Air Max Classic BW stond bekend onder atleten als een lichtgewicht en ademende hardloopschoen.

http://www.aimax1soprts.nl

© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew