Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Accelerators nieuw album!

07-06-12 21:07:00 / door andy / band: The Accelerators

De Rotterdamse punk rock formatie Accelerators komt drie jaar na hun zelfgenoemde debuut met een nieuw album. "Fuel For The Fire" zal 1 september worden gepresenteerd in De Unie, Rotterdam. De voorverkoop (exclusief met gratis CD/LP) hiervoor is al begonnen!

Het album is door Accelerators zelf opgenomen in de Excess Studio in Rotterdam en gemixed en gemastered door Jacques Waits. Naast 11 nieuwe Accelerators tracks bevat het album een cover van Cheap Trick's "Southern Girls"

Shield Recordings uit Tilburg zal het album uitbrengen op CD samen met het Italiaanse No Reason Records. Voor het vinyl werkt Shield samen met All In Vinyl (UK), Torreznetes Entertainment (ES) en Surfin Ki Records (IT). "

Check hier als voorproefje vast een live opname in de oefernuimte van het nummer Statues. 


http://youtu.be/MMQFDdIoS1M

<< Sidewalk brengt eerste EP uit R.I.P Tony Sly >>

Reacties

Gepost door: javoncamp Gepost: 24-07-12 05:50:48

De [url=http://www.aimax1soprts.nl/nike-air-max-skyline-c-37.html]Nike Air Max Skyline[/url], nike de nieuwste toevoeging aan hun lopende lijn, was een populaire raakte vorig jaar, en het lijkt Nike probeerde te bereiken die met een voorliefde voor oudere styling. Of u een uitvoeren of gewoon schoppen het neemt, heeft de [url=http://www.aimax1soprts.nl/nike-air-max-skyline-c-37.html]Nike Air Max Skyline[/url] een tijdloze profiel en onovertroffen technologie waarmee u opvallen in de menigte. Deze [url=http://www.aimax1soprts.nl/nike-air-max-skyline-c-37.html]Nike Air Max Skyline[/url] te koop. Met betrouwbare stabiliteit en comfort, beschikt over een maaswijdte en lederen bovenste voor lichtgewicht comfort en een eenheid Max voor maximale impact bescherming.
Gepost door: javoncamp Gepost: 24-07-12 05:51:06

De <a href="http://www.aimax1soprts.nl/nike-air-max-skyline-c-37.html">Nike Air Max Skyline</a>, nike de nieuwste toevoeging aan hun lopende lijn, was een populaire raakte vorig jaar, en het lijkt Nike probeerde te bereiken die met een voorliefde voor oudere styling. Of u een uitvoeren of gewoon schoppen het neemt, heeft de <ahref="http://www.aimax1soprts.nl/nike-air-max-skyline-c-37.html">Nike Air Max Skyline</a> een tijdloze profiel en onovertroffen technologie waarmee u opvallen in de menigte. Deze <a href="http://www.aimax1soprts.nl/nike-air-max-skyline-c-37.html">Nike Air Max Skyline</a> te koop. Met betrouwbare stabiliteit en comfort, beschikt over een maaswijdte en lederen bovenste voor lichtgewicht comfort en een eenheid Max voor maximale impact bescherming.
Gepost door: oudegarde Gepost: 28-08-12 09:54:37
Nu op de Luisterpaal: http://3voor12.vpro.nl/luisterpaal/albums/Accelerators.html

© copyright 2002 - 2021 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact