Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

Sweet Empire kondigt nieuw album aan & nieuwe video.

01-08-14 13:32:00 / door puyol / bron: Sweet Empire / band: Sweet Empire

Sweet Empire kondigt nieuw album aan & nieuwe video.

De Noord-Hollandse punkrockband Sweet Empire komt op 1 september met haar tweede album. Met het album ‘Old Ideas Keep Fighting Us’ zetten de vier heren de koers voort die zij zes jaar geleden ingeslagen zijn, namelijk het maken van sociaal en maatschappelijk geëngageerde punk rock. Op dit tweede album brengt de band dertien nummers met een fris geluid en gevarieerde keuze aan onderwerpen. Van persoonlijke ontwikkeling tot het genetisch manipuleren van voedsel, de band weet altijd een onderwerp uit te diepen en te becommentariëren.
Om de aankondiging compleet te maken is ook meteen de eerste clip van het album te bekijken. Voor het nummer ‘Unsolving Problems (In The Animal Kingdom)’ is een verrassende clip opgenomen. Dit nummer is ook op de website van de band te beluisteren.
Het album zal worden uitgebracht via drie labels; Shield Recordings in Benelux, Gunner Records in Duitsland en LaserLife Records in Oostenrijk. Het album zal vanaf 1 september verkrijgbaar zijn op gekleurd vinyl en op cd-formaat.
Het vorige album van Sweet Empire, ‘This Season Needs Torches’, dateert uit 2011, waarna de band veelvuldig getourd heeft. Een tour ter promotie van het nieuwe album staat in de planning voor oktober en er zullen twee releaseshows gespeeld worden: 5 september in ACU, Utrecht en 6 september in De Bakkerij, Castricum.

<< Nieuwe Say Cheese! compilatie Speedfest 2014 tijdschema is er >>

Reacties

Gepost door: trilob Gepost: 29-08-14 14:43:48
spulleke!
Gepost door: trilob Gepost: 17-09-14 13:53:05
VERDOMME WAT EEN VETTE PLAAAAAAAAAAAAAAAAAAT

© copyright 2002 - 2023 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact