Turbonegro


Naam : Turbonegro
Genre : Punk n roll
Land : Noorwegen
Website : http://www.scandinavianleather.com

Discografie

Turbonegro
Retox
2007
EDEL
Turbonegro
Party Animals
2005

Turbonegro
Baa
2003

Turbonegro
Scandinavian Leather
2003
Burning Heart
Turbonegro
Darkness Forever (Live)
2000
Bitzcore
Alle 7 albums

Concerten

(Geen concerten gevonden)
Alle concerten

Artikelen

Turbonegro met nieuwe zanger 19-06-11 / Nieuws / 13 reactie(s)
Turbonegro - Retox 08-06-07 / Album review / 10 reactie(s)
Heisa over rol boer Jochum rond punkband 11-10-06 / Nieuws / 22 reactie(s)
Nieuw Turbonegro album 25-08-04 / Nieuws / 0 reactie(s)

© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew