Ramones


Naam : Ramones
Genre : Punk-rock
Land : Amerika
Website : http://www.officialramones.com

Discografie

Ramones
Musikladen live 1978
2011

Ramones
Ramones Raw
2004

Ramones
Gabba Gabba Hey
2002

Ramones
the chrysalis years
2002
chrysalis records by emi music
Ramones
Anthology
2001
warner &rhino
Alle 26 albums

Concerten

(Geen concerten gevonden)
Alle concerten

Artikelen

Ramones - Musikladen live 1978 24-07-11 / Album review / 0 reactie(s)
Ramones drummer verliest rechtszaak 28-04-08 / Nieuws / 2 reactie(s)
Oud-manager van de Ramones vermoord... 02-11-07 / Nieuws / 11 reactie(s)
Ramones DVD in de voorverkoop 14-09-07 / Nieuws / 0 reactie(s)
Ramones dubbel DVD met uniek materiaal 11-05-07 / Nieuws / 6 reactie(s)
Alle 9 artikelen

Uhm, godfathers van de punk... De snelle gitaren en nummers van 2 en en halve minuut komen bij hen weg... Iedereen die denkt dat New Found Glory of Fenix-Tx punk is: check this...
RAMONES zijn dus punkrock...

Ze hebben de hedendaagse rockmuziek veranderd/be´nvloed, van Nirvana tot U2...

Dit is punkrock!


Joey & Dee Dee, Rock that place called heaven!!!

ps, deze band had hier als eerste moeten staan!!!

© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew