Nuestros Derechos


Naam : Nuestros Derechos
Genre : Thrash punk
Land : Nederland
Website : http://www.nuestrosderechos.nl

Discografie

Nuestros Derechos
Struggling With The Dark
2008
Eigen beheer
Nuestros Derechos
CDemo 2003
2003
Independent/eigen beheer
Nuestros Derechos
PAN Recording Session - CDemo 2003
2003
Independent/eigen beheer

Concerten

(Geen concerten gevonden)
Alle concerten

Artikelen

Nuestros Derechos - Struggling With... 01-06-08 / Album review / 2 reactie(s)
Nieuwe bezetting Nuestros Derechos 08-06-06 / Nieuws / 3 reactie(s)
De Waonzin en Nuestros Derechos... 11-12-05 / Nieuws / 0 reactie(s)
Nieuwe releases Nuestros Derechos op... 27-10-04 / Nieuws / 0 reactie(s)

Nuestros Derechos (Spaans voor “onze rechten”) is een Utrechtse formatie die sinds de zomer van 2000 muziek maakt en uitbrengt volgens do-it-yourself-principes. De groep staat met het ene been in de (thrash)metaltraditie en met het andere in de punk- en hardcorescene. Deze invloeden leveren een divers geluid op zonder dat de band aan eigenheid inboet. Nuestros Derechos maakt doordachte, geëngageerde trashcore die in zekere zin klinkt zoals aan het eind van de jaren '80 en daarmee recht ingaat tegen muzikale trends als nu-metal en emocore.

© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew