Toy Dolls


Naam : Toy Dolls
Genre : Punk
Land : Engeland
Website : http://www.thetoydolls.com/

Discografie

Toy Dolls
Our Last DVD?
2005
Secret Records
Toy Dolls
Our Last Album?
2004

Toy Dolls
The Best of
2001
Music Club
Toy Dolls
21st aniversary tunes
2000

Toy Dolls
history 2x 2box
1999

Alle 20 albums

Concerten

(Geen concerten gevonden)
Alle concerten

Artikelen

Punk in Tivoli volgende week;... 26-09-12 / Nieuws / 10 reactie(s)
Toy Dolls nog niet uitgespeeld 14-04-08 / Nieuws / 6 reactie(s)
Toy Dolls 17-07-04 / Nieuws / 0 reactie(s)
03-12-03 / Nieuws / 0 reactie(s)

© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew