Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
The road home ''ep release'' (+ tim van tol/ clueless/ one page)
vrijdag, 09-03-2012 20:30
Atak, Enschede
€ 5,-
http://www.atak.nl/agenda/1591/
Informatie Bands (2) Wie gingen er (1) Recensies (0)
Vanavond presenteert The Road Home haar debuut EP 'Old Hearts'!

Vrienden bij elkaar rapen, songs schrijven, veel optreden en dan De Doorbaak Oost winnen. Allemaal in het jaar van oprichting. 2011.
De volgende stap? Opnames maken! En uitbrengen...in 2012.

De laatste maand van 2011 bracht The Road Home door in de ATAK en Build-A-Dyke studio's om daar de hand te leggen aan de opnames van de debuut EP.
Dit, vijf liedjes tellende, schijfje draagt de naam 'Old Hearts' en word na bloed, zweet en de nodige tranen vanavond officieel gepresenteerd in samenwerking met ‘Atak doet het met…’.

Een nieuw hoogtepunt voor de band. Dan vier je een feestje...maar niet alleen!

Samen met vrienden One Page, Clueless en Tim van Tol maken ze er een rockende release van...eentje om je vingers bij af te likken;

De Enschedese jonge honden van One Page serveren het voorgerecht heet! Met hun mix van rock, blues en punkrock vinden ze een tussenweg tussen 'the Stairway to Heaven' en 'Highway To Hell'.

Clueless, koningen der Powerpop, zal de stevige bodem aandikken met de nodige dosis catchy rocksongs zoals alleen zij dat kunnen. Voor fans van Jimmy Eat World, Foo Fighters en Green Day. Leadzanger Tim van Doorn heeft overigens de nieuwe 'Old Hearts' EP geproduceerd.


Tim van Tol, DE akoestische punkrocker, verhoogt de feestsfeer met als hoofdingredient zijn akoestische folkpunk songs. Denk aan Chuck Ragan en Frank Turner.Hij is ook gastzanger op de single 'Old Hearts', welke nu al regelmatig te horen is tijdens de X-It Phoenix.

The Road Home zorgt voor het glazuurlaagje op de cake met een rockshow zoals je dat van ze gewend bent. ..
Maar zoals je ze nog niet gezien of gehoord hebt. Nieuwe songs, nieuwe aankleding. Maar met dezelfde oude energie, passie en ballen.
Catchy punkrock met een Bruce Springsteen sausje. Geďnspireerd door Alkaline Trio, Against Me! en The Gaslight Anthem.

Kortom, luid je weekend goed in met vrienden, suis in de oren, alcohol in de lever, schorre stem, een glimlach op je gezicht en een mooi Ep'tje onder de arm.
Op vrijdagavond 9 maart. In Atak.

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact