Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
Reno divorce
dinsdag, 15-05-2012 20:00
The Rambler, Eindhoven
€ 5,-
http://www.therambler.nl/index.php?view=details&id=694:5,-
Informatie Bands (1) Wie gingen er (3) Recensies (0)
Reno Divorce

Reno Divorce is een puck rock 'n roll band met gruizige riffs, bitterzoete melodieen, stampende drums, melodieuze bas en een roekeloze stijl die je doet denken aan de tijd dat rock 'n roll nog gevaarlijk was. Een energieke liveband tot op het bot, Reno Divorce moet je gewoon in het echt meemaken (bij voorkeur in een kleine, volle, zweterige kroeg) om ze naar behoren te kunnen waarderen.
www.myspace.com/renodivorceonlinecom
www.renodivorceonline.com/

The Road Home

Vier jongens rond de 20 uit Enschede. Sinds 2011 wordt er 'high voltage-rock' uit de instrumenten getrokken en wordt er zoveel mogelijk gespeeld om het punkrock&roll 'evangelie' te verspreiden. De provincie- en landgrenzen moeten het daarbij regelmatig ontgelden. De meeste bandleden hebben al lokaal furore gemaakt in verschillende bands, maar de formule is nog nooit zo catchy en rauw geweest als in deze band: The Road Home.

De mosterd halen de oprechte rockers bij een aantal grote helden op leeftijd. Springsteen, Costello en Waits knikken tevreden toe terwijl recentere invloeden als Social Distortion, The Loved Ones, Alkaline Trio en The Gaslight Anthem schuldig zijn aan de onvolwassen gretigheid die door de pakkende songs is gevlochten.

www.ongekendtalent.nl/band/theroadhome
www.facebook.com/TheRoadHome053





© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact