Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
5 years of smithfoodgroup
zondag, 23-10-2016 16:00
Hall of Fame, Tilburg
8 euro
http://https://www.facebook.com/events/184396961997799/
Informatie Bands (1) Wie gingen er (1) Recensies (0)
Vijf jaar Smithsfoodgroup DIY
Label viert verjaardag met twee jubileumshows
Het is alweer vijf jaar geleden dat Platenlabel Smithsfoodgroup DIY het Britse Run, WALK! naar
Nederland haalde voor een show in de Amsterdamse Winston met Dead Neanderthals en Misery Kids. In de tussentijd is er veel gebeurt: showcases op Incubate, een tour van Rolo Tomassi en veel, heel veel losse shows.
Dat feest moet dus gevierd worden en daarom presenteert Smithsfoodgroup DIY mathcore met een hoop dissonantie! Op zaterdag 22 oktober en zondag 23 oktober vinden in respectievelijk de Amstelveense P60 en de Tilburgse Hall Of Fame liefst twee 5 Years of Smithsfoodgroup DIY shows plaats en met For I Am King, Mary Fields, Let's Talk Daggers, The Prestige, Artemis en The Secret Handshake Club op de bill beloven dit goede feestjes te worden!
Femalefronted metalcore-act FOR I AM KING is klaar over de scène te nemen met ambitieuze, maar catchy tunes en een uitstekende live performance. En dat is natuurlijk helemaal waar: de band stond in 2014 nog ‘gewoon’ op de Popronde, maar deed afgelopen zomer onder andere Wacken en Jera On Air aan. Voor de band is het echter heel simpel: METAL!
MARY FIELDS geeft een wilde show vol met entertainment voor jong en oud, waar niemand stil blijft staan. De band zoekt de grens op en gaat daar veelvuldig overheen en daardoor is elke show uniek. Complexe en unieke ritmes worden samengevoegd tot een rauwe, unieke sound.
De driekoppige wervelwind wat LETS TALK DAGGERS heet heeft debuutplaat onder grote belangstelling op Tangled Talk Records uitgebracht, met een dikke Engelse en Europese tour als gevolg. Voorlopig hoogtepunt is een slot als openingsact op het legendarische AcTanGent Festival in Bristol.
Ruwe bitterheid, dat drijft het Franse THE PRESTIGE op nieuwe plaat Amer. Bitterheid is geen woede, geen haat en geen revolutie. Bitterheid is het verrotte fruit van herinneringen die je achtervolgen; de bekende frustratie en het onderliggende geweld waar wij ondertussen aan gewend zijn. Zo stijgt de band boven zichzelf uit.
Dit is een van de laatste kansen dat je ARTEMIS live kan zien. Raggende gitaren, rauwe vocals, smerige baslijnen en heftige drumbeats. Voor fans van Converge, The Dillinger Escape Plan en The Chariot.
Ergens op en verre planeet combineerden 6 wezens, allen met de naam Cheryll, een perfecte mix van
de sci-fi van The Dillinger Escape Plan en de hi-fi van Elton John. Denk muzikale algoritmes, videogames en jaren 80 foutheid, denk SECRET HANDSHAKE CLUB!*
Dus, zet in je agenda op 22 en 23 oktober: 5 Years Smithsfoodgroup DIY! Tickets voor zowel P60 als Hall Of Fame gaan weg voor €8,-, voor extra informatie kan je terecht bij het facebook-event van P60 of die van Hall Of Fame.





© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact