ramonetjeGegevens
Naam: mark
Plaats: den bosch
Aantal dagen lid:5239
Forum posts:13

EEN GOEDE OUDER BELOONT JE........

 MET EEN RAMONETJE!!!!

Hey goede morgen/middag/avond/nacht welkom op mijn profile van punx.nl!!!!

 

Meine name ist Mark en kom uit Den Bosch. Ik ben op dit moment bezig een poging te wagen om te bassen maarja ik zie wel hoever ik kom haha. Nou de ontwikkelingen komen er vanzelf wel weer een keer op !!!! Waar mijn naam van afgeleid is is wel duidelijk denk ik, en als je dat nie weet WAT DOE JE DAN OP PUNX.NL!!!!!!!haha nou ja er komt nog meer bij hiero......

hiero een update....

heb nu een oude platenspelertje gekocht haha lachu!!!!! meteen natuurlijk effe een live lp van de ramones opgezet haha wat klinkt da lekker!!!! het fijne gekraak tussen de nummers door echt geweldig!!!!

kzal jullie niet langer vermoeien met geslijm over een platenspelertje haha met de band gaat het lekker kan best goed mee al zeg ik het zelf haha!Ben trouwens met mijn zusje en haar vriend een ramones coverbandje begonnen genaamd The Remaines! Met de zang natuurlijk Skippy Remaine , gitaar Mjay Remaine , bas ikzelf Marky Remaine met de drummer zijn we haastig op zoek!!! Iemand intresse uit omg Den Bosch??? We gaan met hoofdoel de Ramones coveren maar gaan uiteindelijk ook zelf nummers schrijven . Ik hou jullie op de hoogte!!! GABBA GABBA HEY!!!!!!

 

laterz.......

© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew