darkbladerGegevens
Naam: Pieter
Plaats: Voorhout
Site: http://www.altmag.nl/
Leeftijd:34
Aantal dagen lid:5102
Forum posts:6

Linkjes
-
Mijn weblog (altmag.nl)
- Skatefilmpje (.mpg)
-
Meer skatefilmpjes

Weekend was weer goed...
Was weer echt een gezellig, maar zwaar weekend. En we hadden nog een dag langer ook! Vrijdag punkavond in de fas, was weer helemaal top. Zaterdag een onderbezochte bandavond, jammer dat er bijna niemand was. 1ste pinksterdag lekker vroeg naar bed even bijslapen en 2e pinksterdag nog even pinkpop kijken in de ex (en helpen opruimen.. weer lekker sociaal bezig geweest)

Nu weer heerlijk vier dagen hard aan de slag met mn scriptie, naja.. drie dagen, want vandaag... haha... gaat niet lukken.

Tot de volgende keer

6 Juni 2006 (voor de gelovige 06-06-06)

Vrijdag!!!
Het is weer lekker vrijdag en voor mij nog 3 uurtjes en dan kan ik weer lekker weekend gaan vieren. Dit weekend wordt eigenlijk best wel rustig denk ik, lekker van mn kleine mannetje gaan genieten.

Vandaag is het opzich best wel saai bij Ilse Media, ik moet nu mn afstudeerscriptie bijwerken, dus nogal saai! Gisteren gesprek gehad op INHolland met mijn begeleider vanuit school. Hij was wel tevreden over mijn verslag, dus gaat allemaal doe goede kant uit! Nu nog even afwerken en de examenzitting doorstaan en dan kunnen we lekker ontspannen vakantie gaan vieren. Maar voor nu moeten we het even met het weekend doen!

Veel plezier!

2 Juni 2006


Nog even een snelle update
Ik ben nu nog even bezig met het doorontwikkelen van de tool waarmee de redactie straks lekker het magazine kan gaan vullen en onderhouden. Het gaat dus al de goede kant op. Begin nu wel moe te worden en moet morgen weer lekker vroeg op, dus ik ga er zo een punt achter zetten. Morgen weer een dag als ik de tijd krijg op mijn afstudeerstage bij Ilse Media. We gaan het zien.

Weltrusten

1 Juni 2006 (naja.. net aan.. 00:32)


We komen er wel met Altmag.nl
Zojuist nog even een bug weten te fixen uit de tool om de profielen aan te passen. Er zullen vast nog wel wat functionaliteiten zijn die nog niet goed werken, maar deze zal ik in de toekomst inschakelen of gewoon verwijderen.

We zijn nog steeds op zoek naar mensen die nieuwsartikels willen schrijven voor deze website. We hebben op dit moment al een aantal aanmeldingen binnen gekregen, maar we zijn altijd opzoek naar meer mensen.

Ik ga nu nog even verder met het doorontwikkelen van dit onderdeel (de profielen) en hierna zal ik me gaan richten op de bands, agenda en de laatste onderdelen van het magazine. Misschien wordt het agenda onderdeel nog doorgeschoven naar de tweede fase van de ontwikkeling van deze website. Er is nog geen definitief besluit genomen hierover.

In de tweede fase zal er een discussieforum worden ontwikkelt. Hiernaast wordt het mogelijk om onderling tussen profielen persoonlijke berichtjes naar elkaar te sturen. Tot slot komt er nog een reviewtool, waarin profielhouders kunnen stemmen op o.a. DVD's, CD's en Boeken.

Nu iedereen weer op de hoogte is van de stand van zaken en de toekomstplannen kunnen jullie weer het kwijl van jullie gezicht afvegen en nog even een paar dagen volhouden tot het weer weekend is.

Groetjes

31 Mei 2006


Zaterdagavond Bandavond Fascinus
Gisteravond was weer lache. Wendy heeft weer vaak genoeg nee kunnen roepen op de vraag die mij toch weer ieder weekend bezig houd en de bandjes? Sorry, ik weet dat ze na het kapot gaan van de speakers toch nog gespeeld hebben, maar that's it.

Ook weer een paar leuke mensen leren kennen, maar die zullen wel denken: die Pieter, naaaa... Ach, overleven we ook wel.

Het wordt weer een leuke, lange week, maar het vooruitzicht op volgend weekend sleept ons er weer doorheen.

Adios

28 Mei 2006


Wat the fock? Vrijdag?
We waren weer goed lam vrijdag! Nog bedankt voor de gratis biertjes backstage, was weer genieten! Absence had goed gespeeld en van het optreden erna heb ik weinig mee gekregen. Robert nog excusses dat ik de hele avond weg was en Carolien.. ehm... haha.. tegen jou heb ik al sorry gezegd.

Die dudes uit rotterdam waren ook wel chill om mee te lullen, alleen please krijg geen hoogmoed. Kunnen we zeer slecht tegen. Kritiek moet ook serieus genomen worden, dus als je iemand vraagt hoe ze het vonden moet je er niet vanuit gaan dat ze direct zeggen dat ze het goed vonden. Haha

Maargoed, het is nu alweer zondag en Calvin ligt even lekker te slapen. Ik dus even snel tijd om berichtje te schrijven. Vanmmidag zo maar weer ff zwemmen met Calvin, want het is weer slecht weer, dus lekker buiten rondrennen zit er niet in. Dan me maar weer op gaan maken voor een mooie werkweek (naja, deze week maar 3 dagen), op naar het volgende weekend.

Adios

21 Mei 2006


© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew