hondsrockGegevens
Naam: Ronny
Plaats: Emmen
Site: http://www.Hondsrock.nl
Leeftijd:38
Aantal dagen lid:4565
Forum posts:1

 

 

BEVESTIGDE BANDS HONDSROCK 2008:
 
Eluveitie         
 
Kid Carpet
 
Dez Mona
 
Bonne Aparte
 
The Hong Kong Dong
 
Club of High Eyebrows
 
The Heavens Devils
 
En meer….
 
 
Hondsrock is hét underground festival van Noord-Nederland. Met volop aandacht voor zowel muziek, kunst, film als theater. We richten ons voornamelijk op de underground scene, het alternatieve circuit.
 
Houd je van alternatieve muziek en cultuur in de breedste zin van het woord? Vind je het ook geen tijd worden voor iets anders dan het doorsnee evenement waar je tegenwoordig mee doodgegooid wordt? Dan is Hondsrock hét festival voor jou!
Hondsrock is genieten van te gekke bands en bijzondere performers, even relaxen in de Kinema, je laten verrassen door theateracts, je ei kwijt kunnen in de Clipkast, kunstenaars aan het werk zien en nog veel meer!
 
Hondsrock wordt gehouden op 20 september 2008 in Theater De Muzeval te Emmen.
Een perfecte locatie die precies past binnen het concept van Hondsrock. We hebben de beschikking over twee verschillende podia: de foyer, een sfeervolle zaal met ruimte voor 500 man, en het slakkenhuis, een intiem podium in het hart van het gebouw. Verder is er in de overige ruimten natuurlijk van alles te doen op het gebied van theater, kunst en film.
 
De voorbereiding voor Hondsrock 2008 zijn nog in volle gang. We hebben al diverse te gekke bands en acts kunnen contracteren en het einde is nog lang niet in zicht. We gaan uitpakken dit jaar, reken daar maar op!
 
Kortom: Be wise en noteer 20 september in je agenda, op je kalender of desnoods op je huiskamermuur! Want als cultuur- en muziekliefhebber mag en kán je Hondsrock 2008 zeker niet missen!
 
 
© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew