gatecrashersGegevens
Naam: Peter
Plaats: Groningen
Site: http://www.gate-crashers.nl
Aantal dagen lid:4148
Forum posts:4

Gate Crashers,

 

Geboren ergens midden jaren 90 en nooit volwassen geworden. Snelle hardcorepunk met een vette knipoog naar het begin van de jaren tachtig waarin bands als D.R.I., G.B.H. e.d. als voorbeeld dienen. Rock’n Roll op 78 toeren is het motto en lang leve de lol en genoeg bier!.

Geen pretenties, oefenen in een boerenschuur, tussen het hooi, 4 talige teksten (Eng,Ned,Dld en…Grunns) en versterkers op 11.

 

Bij optredens is het publiek steevast zeer enthousiast en begint al na enkele nummers flink te pogoën. Je zult dan ook altijd wel een menigte, springende punks zien op de dansvloer.

 

De nummers van de Gate Crashers zijn snel en puntig en komen maar zelden over de anderhalve minuut. Het langste nummer op dit moment is 2 minuten en 24 seconden, de kortste is 35 seconden, je verveelt je bij dit nummer dan ook geen minuut!

Teksten zijn uiteraard uit het leven gegrepen, zo wordt JP Balkenende aka Harry Potter bezongen in El Presidente en is de interesse voor het vrouwelijk schoon door de jongens goed verwoord in Silicon Breasts en Facelift. Ook het zeer gewaardeerde spel Half Life heeft een prominente plek bij de heren, aangezien er maar liefst twee nummers aan gewijd zijn (Half Life I en II).

 

De band heeft een tijdje te kampen gehad met wat bezettingswisselingen op de 2e gitaar, maar sinds oktober 2005 is de huidige bezetting ongewijzigd gebleven.

 

De bandleden zijn:

 

Jan - Drums en backing vocals

Erwin- Basgitaar

Sietse “Swiep” -Leadgitaar en backing vocals

Hendrik - Zang

Peter  “El Gordo” -Gitaar en backing vocals

 

In 2007 is er hard gewerkt aan de eerste CD van de Gate Crashers met de sublieme titel Fuck ‘Em. De CD is volledig in hun eigen studio opgenomen, geproduceerd en gemasterd. Ook de artwork van de hoes is geheel door hun zelf ontworpen en met ondersteuning van Sara tot stand gekomen. 

De CD bevat maarliefst 24 nummers en heeft een totale lengte van 33 minuten.

 

Links:

http://gatecrashers.hyves.nl/

http://www.myspace.com/gatecrashers1

http://www.gate-crashers.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew