atakGegevens
Naam: Atak
Plaats: Enschede
Site: http://www.atak.nl
Aantal dagen lid:4138
Forum posts:4

Poppodium Atak is sinds september 2008 gehuisvest in het Muziekkwartier, aan het spoor, in het verlengde van het stationsplein. Aan de voorzijde van het pand wordt een prachtig nieuw plein gerealiseerd: het Willem Wilminkplein. Hiernaast lees je meer over de verschillende zalen in Atak.

Grolsch Zaal
De Grolsch Zaal is de grootste zaal van Atak en heeft een capaciteit van 800 bezoekers, verdeeld over zaal (600) en balkon (200). De zaal is donker, enigszins neutraal maar toch ruig, door een combinatie van geperforeerde corten-stalen beplating en prefab betonpanelen met een zwarte kunststof vloer. De technische installatie en inrichting van de Grolsch Zaal zorgen ervoor dat deze snel kan worden omgetoverd van concertzaal tot uitgaanscentrum voor danceparty's met DJ's.

Saxion Zaal
De Saxion Zaal biedt met een capaciteit van 300 bezoekers, waarvan 100 op het balkon, ruimte voor de kleinere bands uit het popcircuit, maar is ook de perfecte locatie voor sfeervolle danceparty's. De kleine zaal heeft een intieme en warme clubsfeer, met een houten vloer, die overloopt in het podium en donkerblauw linnen wandbekleding in combinatie met geprofileerde prefab betonpanelen.

Atak Café
Het café van Atak biedt plek aan ca. 300 bezoekers en is sfeervol ingericht met stoelen, tafels en barkrukken. Tegen de achterwand van het café is een podium gebouwd, dat geschikt is voor de meer intieme concerten of plaats kan bieden aan een DJ. In het ruime café is ook ruimte voor het vrijmaken van een dansvloer, waardoor dit eigenlijk de derde concertzaal van Atak is. De voorzieningen zijn zelfs aanwezig om het café te gaan gebruiken als eetcafé, maar dit zal pas gebeuren als het Willem Wilminkplein is voltooid.


© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew