neroGegevens
Naam: Gerben NVT
Aantal dagen lid:2272
Forum posts:10

Punk sinds de prille dagen, rebels als hel, heb niets maar dan ook niets met politiek links of rechts gelul, trek op met zowel links als met rechts, ik laat iedereen in zijn/haar waarde en that's it. Heb geen behoefte om mijn mening door anderen te laten beïnvloeden, en kan ook niet begrijpen dat er mensen zijn die de Holocaust domweg ontkennen of bagitaliseren, kan ook niet begrijpen dat mensen vanwege hun huidskleur worden gehaat, daar kan men immers niet voor kiezen. Kan ook niet tegen het pamperen van extreme moslims in ons land en zie hen als een reeël gevaar voor onze eigen vrijheid. 

 Respect voor mens, dier en natuur is mijn motto, daarbij 99% vrijheid en tollerantie voor elk individu.

Bots met alles wat ook maar enigsins autoritair is, ook conservatisme en geloof is mij een gruwel.

Muzikale tags: Punk, Reggae Dubs, New Wave, late 60's psychobeat, stok oude Missisippi blues, oude Ska.

Favoriete bands, teveel om op te noemen en een belediging dan voor de bands die ik niet noem maar ook goede muziek maken.

Mijn roots lagen in Parkhof en het doet mijn hart zeer om nu die lege plaats te zien in het Victoriapark, moet er eigenlijk een krans liggen ter nagedachtenis van de vele goede jaren die ik daar toch heb gehad,  Bands als Krikk, De Zweetkutten en CKN speelden met duizend keer meer punkenergie dan welke grote band dan ook.

© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew