ellieGegevens
Naam:
Site: http://www.zoenenenzo.nl/
Leeftijd:29
Aantal dagen lid:5197
Forum posts:0

 

*Dat je naar andere meisjes kijkt, daar kan ik mee leven (ik heb mijn ogen ook niet in mijn handtasje zitten).. Maar ik hoef niet te weten welke chickies jij het lekkerst vindt en al helemaal niet welke maat je hun bh-cup schat..

* McDonald's is GEEN restaurant.. Zie jij ergens kaarslicht..?!

* Als je me dumpt, zou ik het prettig vinden als je het eerst aan mij meedeelt vˇˇr je het aan je voetbalteam, je buurmeisje en de gehele school vertelt..

* Na drie stralende lachjes in jouw richting, zou jij automatisch moeten begrijpen dat jij aan de beurt bent om een move te maken..

* Als ik je niet terug bel nadat jij elf keer mijn voicemail hebt ingesproken, zou er een lichtje moeten gaan branden in je grijze hersencellen.. Dat is dus mijn manier om jou subtiel duidelijk te maken: GEEN INTRESSE..!! Maar dat begrijp jij pas als ik het recht in je gezicht zeg..

* Ja, ik word jaloers als jij langer dan veertig seconden met een ander meisje praat.. Zie het als een compliment..

* Als ik een nieuwe outfit heb, wil ik daar graag mee gecomplimenteerd worden.. Anders moet je niet vreemd op kijken als ik de volgende keer verschijn in een vuilniszak met armgaten.

* Je staat niet voor gek bij je vrienden als je mij in het openbaar een zoen geeft.. Dat is een vrij normale interactie tussen vriend-vriendin.. Zo hoort dat gewoon..

* Als ik je een sms-je stuur, zou het fijn zijn als je reageert.. "Vandaag" nog.

* Je hoeft niet te gaan hyperventileren als ik voorstel om mijn ouders te ontmoeten.. Dat betekent niet dat we volgende week ringen moeten gaan uitzoeken. Ze willen gewoon graag weten met wie hun dochter speeksel uitwisselt..

* Sorry als het je irriteert dat mijn vriendinnen en ik soms collectief moeten lachen. Stom gegiechel noem jij dat, in tegenstelling tot de volwassen lachbuien waar jij en je vrienden in uitbarsten..

* Ik ben best een geŰmancipeerd type, maar dat wil niet zeggen dat jij met je tachtig kilo plaats kunt nemen op de bagagedrager van mijn fiets.. Je bent toch zo trots op je krachtige beenspieren..?! Gebruik ze dan ook.

* Als je na een avondje zoenen verder geen plannen met mij hebt op relationeel gebied, kan ik dat begrijpen.. Dat je vervolgens iedere keer als ik langs kom lopen ont-zet-tend druk in gesprek bent met je vrienden en niet meer in staat bent om het woord 'hallo' over je lippen te krijgen, begrijp ik niet..

* En gooi alsjeblieft die vreselijke pyjama weg die je moeder drie jaar geleden voor je op de markt heeft gescoord, samen met die vreselijke witte sokken Ik ken zwervers die meer mode-gevoel hebben dan jij..
 
 
 
 
© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew