Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

The Queers


Naam : The Queers
Genre : Punk-rock
Land : Amerika
Website : http://www.thequeersrock.com/

Discografie

The Queers
Munki Brain
2007
Asian Man Records
The Queers
Pleasant Screams
2002
Lookout Records
The Queers
Live In West Hollywood
2001
Hopeless Records
The Queers
Beyond The Valley Of The Assfuckers
2000
Hopeless Records
The Queers
Punkrock Confidential
1998
Hopeless Records
Alle 13 albums

Concerten

(Geen concerten gevonden)
Alle concerten

Artikelen

Queers zijn Fucked in the Head 09-09-10 / Nieuws / 1 reactie(s)
A Tribute To The Queers 08-09-07 / Nieuws / 1 reactie(s)
The Queers - Munki Brain 10-03-07 / Album review / 2 reactie(s)
Nieuwe Queers Songs online 29-12-06 / Nieuws / 0 reactie(s)

New Hampshire punk-rock band The Queers bestaat nu al zo’n 25 jaar. In 1982 richtten Joe King “Queer” en wat vrienden de band op en hoewel het vooral begon als grap, werd de band al snel vrij populair. Sinds die tijd hebben ze diverse samenstellingen van de band gekend en tien volledige albums uitgebracht. Op vrijdag 7 juli staan ze in de Basement van Nighttown.

Tegenwoordig bestaat The Queers uit Joe Queer (gitaar, zang), Philipp Hill (basgitaar), en Lurch Nobody (drums), maar de band is bijna bij elk album van samenstelling veranderd. De stabiele factor bleef echter Joe Queer, de man met een van de meest herkenbare stemmen in de punkrock. Drummer Hugh O’Neill overleed in 1998 aan een hersentumor.

Toen Joe en zijn vrienden naar muziek aan het luisteren waren, besloten ze dat zij beter waren dan die bands, en richtten ze The Queers op. Oorspronkelijk was de band alleen bedoeld als een excuus om te feesten en om zich af te zetten tegen de mensen in New Hampshire en andere bands. Maar met de hulp van punkrock legende Ben Weasel kwam hier verandering in. The Queers namen hun eerste officiële plaat “Love Songs For The Retarted” op en er volgden een wereldtour en aandacht van MTV, Rolling Stone en Spin Magazine.

Na alle tours, albums, wisselingen van bandleden en platenmaatschappijen en ondanks alle persoonlijke en financiële tegenslagen bestaat The Queers na 25 jaar nog altijd. Na al die jaren is het enthousiasme van zowel de fans als de band zelf, onverminderd gebleven.

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact