Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

The Regiment


Naam : The Regiment
Genre : Punk-rock
Land : Nederland
Website : http://www.theregiment.nl

Discografie

(Geen albums gevonden)

Concerten

(Geen concerten gevonden)
Alle concerten

Artikelen

(Geen artikelen gevonden)

The Story of The Regiment.

Na de zomer van 2005 begint het verhaal van The Regiment. De overblijfselen van de vrienden band ‘Half Past 2’ besluiten het roer om te gooien en richtte The Regiment op. Na een aantal audities vond de band in Geert de perfecte muzikant en vriend voor het leven om The Regiment te versterken van achter het drumstel. Gedurende die zomer werden nieuwe nummers en ideeën op papier gezet en begon het geheel vorm te krijgen.

Na vele zweterige uren in repetitieruimtes bestormt The Regiment in December 2005 het podium van de 013 Tilburg. Hier laten de jongens voor het eerst sinds lange tijden weer van zich horen. Al meteen werd duidelijk dat The Regiment een energieke show kan neerzetten en samen met het publiek een ‘kick ass’ avond beleefd. Dit smaakte naar meer en The Regiment dook diezelfde maand nog de studio in voor een demo. De ‘Sweaty Sundays’ demo was geboren.

Gewapend met demo’s, nieuwe nummers, meer show en meer energie trekt The Regiment in 2006 ten strijde om zo veel mogelijk podia aan te doen. Tijdens deze shows blijkt de band in de smaak te vallen bij het publiek. Het eerste succes volgde kort daarna, een finale plaats op ‘Hoo!koorts’ te Seerooskerke. Tijdens ‘Kippelvel 2006’ wint The Regiment de Pop/Rock prijs en PoBMagazine Breda beschreef de nummers van The Regiment als ‘pakkend’ en beschreef de demo als ‘een regelrechte uitnodiging’.

In de toekomst zal The Regiment het woord verder verspreiden. Het statement ‘Be yourself’ moet op meer podia ten gehore gebracht worden. In vette punknummers en een energieke show zullen de jongens proberen vaker van zich te laten horen. Wat de toekomst brengt weet niemand. Maar met nieuwe betere nummers, betere shows en een betere cd in het vooruitzicht zal The Regiment verder ten strijde trekken…………….

The Regiment is:
Thomas Damen (Guitar and Lead Vocals)
Bart Delien (Bass Guitar and Back Vocals)
Nick Bökkerink (Lead Guitar and Back Vocals)
Geert Pruijssers (Drums)

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact