Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.

4Fridges


Naam : 4Fridges
Genre : Punk-rock
Land : Nederland
Website : http://www.4fridges.com

Discografie

4Fridges
Dreams (demo)
2002
eigen beheer
4Fridges
eg


Concerten

(Geen concerten gevonden)
Alle concerten

Artikelen

(Geen artikelen gevonden)

4 Fridges and a Microwave is een 4-koppige skatepunk formatie uit de regio Boxmeer.

Het begon in mei 2000 als een project met leden van de metal bands: Noise Pollution, Deafstar en Paranoid Devils. Na 2 optredens gedaan te hebben werd het project geleidelijk aan een echte band. De leden besloten hun oude bands te verlaten en verder te gaan met 4 Fridges and a Microwave.

De muziek stijl van 4 Fridges and a Microwave is beinvloed door punkbands als Satanic Surfers, Strung Out en Belvedere. Maar ook metal bands als Iron Maiden inspireren de band. Dit vormt samen een mix van punkrock en hardcore, met zo nu en dan metal invloeden. Dit alles in een melodieus jasje gestoken en aangevult met meerstemmige zanglijnen. De cliche: “Punk is simpel 3 accoorden werk!” is dan ook niet van toepassing op de band.

4 Fridges and a Microwave heeft al het podium gedeelt met bands als Shandon, Facing Down en de Bips.

In februari 2002 heeft de band een aantal nummers opgenomen in hun repetitie ruimte, wat resulteerde in de demo: 'dreams'. Omdat de band niet tevreden is met de opname kwaliteit, zijn er plannen om in het voorjaar van 2003 de studio in gaan en daar een nieuwe CD op te nemen.

Zorg dus dat je 4 Fridges and a Microwave een keer live hebt gezien, want het is een band waar je zeker nog meer van gaat horen...

4 Fridges and a Microwave is:
Emiel Thoonen :: Zang / Bass
Danny Derks :: Zang / Gitaar
Gijs van den Berg :: Gitaar
Henri Jansen :: Drums

© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact