vraag & aanbod
Drummer gezocht [poppunkrock Den Haag/Rotterdam
Gezocht door: tooloudforgranny
Rubriek: Muziek
Band: Too Loud For Granny
Extra info: www.tooloudforgranny.com
Wij zijn Too Loud For Granny.

We spelen poppunk en richten zichten ons voornamelijk op live-optredens. Op dit moment is de band een beetje op een dood spoor beland; de drummer heeft aangegeven dat hij de energie en motivatie van weleer kan opbrengen.

DUS!
Drummer gezocht! Hou je van The Offspring, blink-182, Bowling for Soup en dat soort dingen? Heb je zin om te rocken? Wil je weten of dit wat voor je is? Check de site of MySpace van Too Loud For Granny en luister en huiver. De opnames zijn crappy (voor de zang is dat nog zwak uitgedrukt….), maar ze zijn al wat ouder en zoals gezegd: we gaan meer voor liveoptredens dan voor opnames!

Wij (zanger/gitarist/bassist) komen uit Den Haag/Schiedam/Delft en zijn respectievelijk 21, 21 en 18 jaar oud. We hebben een eigen oefenruimte en backline in Schiedam (inclusief drumstel met dubbele base!)

Het belangrijkste voor is om gewoon een leuke groep sociale mensen te hebben om samen gezellig muziek mee te maken en lol mee te hebben, maar die ook bereid zijn een behoorlijk steentje bij te dragen aan de band. Elke week oefenen, contacten leggen en optredens regelen, om maar enkele dingen te noemen. We zijn zelf érg gemotiveerd en bereid om heel veel energie in de band te steken.

Een meerstemmige band is ontzettend gaaf, dus mocht de drummer in kwestie zich ook geroepen voelen om te zingen: je bent meer dan welkom!

Mocht dit je allemaal bevallen stuur dan een mailtje met wat informatie over jezelf naar info@tooloudforgranny.com en dan kunnen we een jam plannen om te kijken of het een beetje klikt tussen de bandleden.

Groeten TLFG!
Reageren op deze advertentie kan alleen als je ingelogd bent!!!

© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew