vraag & aanbod
zanger gezocht voor garagerock band regio Leiden/Haarlem
Gezocht door: lonneker
Rubriek: Muziek
Wij zoeken nog een charismatische zanger voor onze band. Minder charismatisch mag ook, als je maar kunt zingen en enthousiast bent ;)

We zijn nu met z'n drieŽn (Patrick op bass, Gijs op drums en ik op gitaar). Onze leeftijden liggen tussen de 17 en 19. Jouw leeftijd maakt niet echt heel erg uit, maar 8 is wel heel erg jong en 55 is wel heel erg oud.
Alle leden hebben al ervaring met spelen in bands en optreden. Doel is eens in de week te oefenen, beetje op te treden maar vooral plezier hebben en goede muziek te maken.

Regio: Bollenstreek, Haarlem, Leiden. We hebben een oefenruimte in Noordwijkerhout. Zangversterker en microfoon aanwezig.

Muziek: Bluesrock, garage, rock, 60s punk, retrorock, hoe je het ook wil noemen.. Denk aan the Sonics, the Who, Von Bondies, Black Keys, Strokes, Gem, Voicst, Black Rebel Motorcycle Club, Mando Diao, Hives, Division of Laura Lee, Iggy Pop, etc. Maar ook invloeden van the Pixies, Guns 'n Roses, the Ramones. Zeg maar ouwe lullen rock, maar dan gemaakt door jonkies :P

Stuur 'n mailtje of voeg me toe op msn! distilledgirl@hotmail.com

Lonneke
Reageren op deze advertentie kan alleen als je ingelogd bent!!!

© copyright 2002 - 2019 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew