podia
De Trucker

gegevens
Adres:Stationsstraat 34
2641GM Pijnacker
Provincie:Zuid-Holland
Land: Nederland
Telefoon:015-3696432
Website:http://www.detrucker.nl

plattegrond
agenda
Geen shows gepland in deze zaal...
Concert historie

info
Wat is dat voor een rare tent?
De Trucker is een jongerencentrum in Pijnacker, voor mensen die jong zijn en zich jong voelen. De muziek die er wordt gedraaid varieert van 60's, 70's,80's en 90's tot Punk, Metal en Gothic. Om de zoveel tijd, als er mensen zijn die het organiseren, worden er themafeesten gehouden. Over het algemeen zijn dit soort feesten een groot en drukbezocht succes. 2 a 3x in de maand treden er bij ons bands op van allerlei muziek genres, mocht je ook een keer met je band bij ons willen spelen bekijk even onze pagina voor bands.

Net als iedere andere instelling willen ook wij dat de bezoekers zich aan bepaalde regels houden. Dingen als racisme, hard drugs, geweld en wapenbezit worden niet getolereerd. Ook mag er geen eigen eten of drank mee worden genomen naar binnen. Alle vrijwilligers van de Trucker zien erop toe dat bezoekers zich aan deze regels houden. De gevolgen van overtreding zijn voor eigen rekening.

De hele tent draait op vrijwilligers, die zich inzetten om de Trucker goed te doen lopen. De Trucker is elke donderdag, vrijdag en zaterdag geopend vanaf 21:00 uur (tenzij anders aangegeven op flyers/posters). De voordeur wordt om 01:00 uur gesloten, maar de Trucker zelf blijft open.


© copyright 2002 - 2020 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Adverteren - Contact - Crew