Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
podia
The Rocktemple

gegevens
Adres:Plein 13
6466CG Kerkrade
Provincie:Limburg
Land: Nederland
Website:http://www.therocktemple.nl

plattegrond
agenda
Geen shows gepland in deze zaal...
Concert historie

info
The Rock Temple? Wat is in godsnaam The Rock Temple zullen jullie je afvragen.

Nou, The Rock Temple is het nieuwe concert podium van Eternal Rock, een landelijk bekende concertorganisatie, die reeds vele grote bands en artiesten zoals, Motorhead, Thin Lizzy, Uriah Heep en Y&T wist te strikken voor optredens in den lande.

Eternal Rock heeft ook de afgelopen 2 jaar de programatie op zich genomen van het welbekende Poppodium Plato in Helmond. Eternal Rock gaat in Kerkrade, in het pand van het voormalige Muziekcafé een poppodium realiseren voor zo'n 300 bezoekers. Hier gaat Eternal Rock zich vooral richten op de landelijke bands, en de internationale bands met iets minder grote namen als hierboven.

Eternal Rock zal garant staan voor spetterende concerten in het nog aan te passen pand aan het Plein 13 te Kerkrade. Er zullen een aantal veranderingen worden aangebracht om alles zo te maken als wij het in gedachten hebben. Het aanpassen van de zaal, het podium en het realiseren van goede back-stage faciliteiten zal de nodige voeten in de aarde hebben en er zal flink aangepakt moeten worden. Maar wij zullen jullie, door middel van een fotoreportage, op de hoogte houden van de vorderingen wat betreft de aanpassingen. Twee weken voor de opening, die gepland staat voor eind oktober, zullen wij dit uiteraard niet meer doen, dit om de verrassing bij de opening groter te laten zijn, en toch nog een beetje spanning houden.

Wij hopen dan ook dat wij jullie mogen begroeten eind oktober. Houdt de website goed in de gaten voor meer nieuws en de wekelijkse foto updates !

Rock On !!!


© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact