Punx.nl grotendeels gearchiveerd, lees hier verder.
podia
Chipolata

gegevens
Adres:Hefbrug 1 (veerwagenweg 51 oude adres)
3991LM Houten
Provincie:Utrecht
Land: Nederland
Telefoon:030-6341757
Email:info@chipolata.nl
Website:http://www.chipolata.nl

plattegrond
agenda
Geen shows gepland in deze zaal...
Concert historie

info
Auto:
Neem op de A27 afslag 29 Houten. Onderaan de afslag linksaf (De Staart). Bij tweede verkeerslichten rechts (Rondweg). Bij volgende verkeerslichten weer rechts (Veerwagenweg). Het gebouw aan de linkerkant met het torentje is Jongerencentrum Chipolata (Veerwagenweg 51).

Trein:
Neem de trein naar Houten NS.
Voor informatie over reistijden van de treinen kun je terecht op de website van de NS

Reizigers uit de richting Culemborg moeten eerst door de tunnel onder het spoor door. Reizigers uit de richting Utrecht niet. Volg de weg die onder het spoor door loopt. Op een gegeven moment ga je een bruggetje over, over een slootje heen. De eerste afslag van het (rode) fietspad naar links volgen richting Oude Dorp (Lobbendijk). Rechtdoor tot op het Plein (bij de kerktoren). Steek het plein rechtdoor over en volg de weg rechts naast de Super De Boer. In deze straat zit 2 keer een bocht naar links die je ook moet nemen. Op een gegeven moment kan je rechtsaf door een tunneltje de Rondweg onderdoor. Doe dit. Het gebouw aan de linkerkant met het torentje is Jongerencentrum Chipolata (Veerwagenweg 51).

Met de bus vanaf het busstation op Utrecht CS:
Neem lijn 47 naar Houten en stap uit op halte "Oude Dorp". Volg de helling naar beneden. Het gebouw met het torentje is Jongerencentrum Chipolata (Veerwagenweg 51).

Voor actuele reistijden kan je terecht op www.9292ov.nl

Fax: 030-6341747

Postadres :
Jongerencentrum Chipolata
Postbus 209
3990 GA Houten


© copyright 2002 - 2024 Punx.nl - Gebruikersovereenkomst - Contact